Loading...

Dimpleton Pure Seduction

Description

Brownie ( Dimpleton Pure Seduction) is geboren op 24 januari 2013 bij kennel Dimpleton. Brownie heeft en prachtige kleur bruine dikke vacht, die ondanks dat, gemakkelijk te borstelen is. Brownie is een schat van een beardie, doet af en toe zijn eigen zin, maar is hier goed in te sturen, wanneer je niet te streng voor hem bent. Hij heeft veel werklust en gaat helemaal voor zijn baas! Brownie is dol op behendigheid, los meelopen aan de fiets ( vooral flinke afstanden! ), bankhangen en knuffelen! Hij is erg stabiel, nieuwsgierig en is nergens bang voor. Brownie weet iedere dag wel weer iets nieuws te verzinnen , waarbij je lachspieren onmiddelijk hun werk doen! De clown van de familie! Brownie is beschikbaar als dekreu voor geschikte teven. Brownie vererft alle kleuren.

In juni 2015 zijn zijn eerste negen beeldschone nakomelingen geboren bij Belle ( Princess Bonnie-Blue of Blue Wonder) bij de kennel “Of Blue Wonder” van Joke Lissenberg-Horst.

In januari 2016 werden wij zelf verblijd met 5 beeldschone  puppen van Brownie en Maggie (Royal Rascal Eau Mega). Een prachtige combi samen!!

Brownie is voor passende teven beschikbaar als dekreu.

Brownie heeft zijn kwalificaties uitmuntend behaald op CAC/CACIB shows.

Gezondheidstesten:

DNA getest
HD: A (Norbergwaarde 40)
ED: vrij.

ECVO test.
De DNA testen: CEA -CH N/N=dus vrij, geen drager van dit gen. Daarmee ook zijn  kinderen ( uit het nest met Maggie) heryditary free.

MH  N/N =dus vrij,  geen drager van dit gen

Alle testen, die wij bij Brownie hebben laten uitvoeren zijn, zijn uiteraard bij ons in te zien.

brown test 4
  • Reuen