Loading...

Royal Rascal Chanel Number Five

Ons blauwe meisje Chanel ( Royal Rascal Chanel Number Five) is geboren op 1 april 2010. Zij is de dochter van onze J’Adore ( Royal Rascal Born To Be Adored) en Max ( No- Nonsene’s Anthony).

Chanel is geboren in een nest van 7 puppen, 6 reuen en 1 teef. Chanel mocht bij ons blijven wonen! Chanel is een schat van een beardie, wil heel graag bij de baas zijn en voor haar werken. zij is een empathisch typetje. Voelt direct aan wat je van haar wilt. Chanel houdt van wandelen, behendigheid, is gek op zwemmen, meelopen aan de fiets en spelletjes! Bij vreemden kijkt zij “eerst de kat uit de boom” en eenmaal bekend is zij een zeer trouw vriendinnetje! Chanel heeft een prachtige ( donker) blauwe vacht, die gemakkelijk in onderhoud is.

Zij heeft ons een schattig nest gegeven van maar liefst 10 puppen. Een blauw teefje Dottie ( Royal Rascal Proud Mary) is naar de kennel Jin Joon’s Dream gegaan. Dottie blinkt uit in de behendigheid.

In 2016 is zij moeder geworden van 7 prachtige puppen bij bovengenoemde kennel. De vader van deze puppen is Bassie ( Never Forget Me Age Quod Agis) van de kennel Beardiefriends.

Eind 2016 heeft Chanel haar 2e en tevens laatste nestje gekregen, 4 beeldschone puppen. De vader is de prachtige reu Wilhelm ( Noble like Wilhelm von der Hummelwiesse).

Chanel

Related Projects