Loading...

Ons Fokbeleid

Royal RascalOns Fokbeleid

Waarom voor een Royal Rascal kiezen?

liefdevolle begeleiding van uw Bearded Collie

dottie behendigheid

Onze werkwijze

Mensen die in aanmerking willen komen voor één van onze puppen, nodigen wij eerst uit voor een kennismakingsgesprek. Het moet voor ons goed voelen dat U geschikt bent om het baasje te worden van één van onze puppen. Zo moet het voor U ook goed voelen om een pup van ons aan te schaffen.

Als wij wederzijds vertrouwen in elkaar hebben,en de puppen zijn geboren, dan nodigen wij u uit om deze te bekijken. U mag een 1e keus en 2e keus maken, welke pup u graag zou willen. Na 7 weken komt onze gedragsdeskundige de puppen ( karakter) test afnemen. Wij bekijken dan welke pup er het meest binnen uw thuissituatie lijkt te passen. Uiteraard heeft u hier zelf ook inbreng in. U mag uiteraard ook bij de test aanwezig zijn. Op deze manier hopen wij de beste match te kunnen maken. Want vergeet niet: u wilt een pup, die past in uw leven, en wij willen het meest geschikte baasje(s) voor onze pup!

Wij verwachten van de aspirant eigenaren van onze puppen, dat zij regelmatig de pups komen bezoeken.

Onze Filosofie

Voor ons is interesse in tentoonstellingen niet belangrijk.

Wij vinden het heel erg belangrijk dat er diversiteit in genen is in ons ras, en daar doen wij dan ook ons uiterste best voor! Wij rennen niet achter de kampioensreu aan. Maar kiezen liever voor een reu die niet veel gebruikt wordt en toch aan alle eisen voldoet.

Wat voor ons wel belangrijk is, is dat U heel veel liefde, geduld, tijd en zorg besteed om uw speelse pup op te voeden tot een fijn stabiel gezinslid en heerlijk zijn nodige liefde, beweging en verzorging kan bieden in zijn verdere toekomst! Dat U de verantwoordelijkheid neemt om dit te verwezenlijken!

Van onze kant doen wij alles wat in ons vermogen ligt om u hierbij te ondersteunen!

Ook zouden wij het op prijs stellen dat U met uw bearded collie onze  jongenhondendag of reünie bezoekt. Zo kunnen wij zien en beoordelen hoe uw bearded collie zich ontwikkeld. En natuurlijk is het voor iedereen, zowel voor baasjes als broertjes/zusjes van de pup een feestje om elkaar weer te ontmoeten!

Interesse?

Heeft u interesse in een Royal Rascal pup, neem dan vrijblijvend  contact met ons op: