Loading...

Royal RascalHistorie

Historie

Fokkerij Bearded Collies
2007 tot heden

Meer puppengeluk

Uit het nest van Jill ( Royal Rascal Dutchess Jill) in 2006 hebben wij een prachtig zwart teefje, J’Adore ( Royal Rascal Born to be Adored) gehouden. In 2007 zijn wij verhuisd van het platteland in Achterveld naar een vrijstaande woning aan de rand van Barneveld.  In 2010 heeft J’Adore een prachtig nest gekregen waarvan we een mooi blauw teefje, Chanel (Royal Rascal Chanel Number Five),  gehouden hebben. In oktober 2012 heeft Chanel het levenslicht gegeven aan 10 prachtige puppies . Begin 2013 hebben wij een mooie bruine reu, Brownie (Dimpleton Pure Seduction Brownie) , aangeschaft.  In 2013 krijgt J’Adore haar 2e en tevens haar laatste nest. Ook daar hebben wij een prachtig zwart teefje Maggie ( Royal Rascal Eau Mega) van aangehouden. In januari 2016 zijn Brownie en  Maggie de trotse ouders geworden van 5 prachtige puppies in alle 4 de kleuren. Een prachtige combinatie!  Eind 2016 heeft onze Chanel haar 2e en laatste nest gekregen. De vader van dit nest is de prachtige bruine reu Wilhelm ( Noble like Wilhelm von der Hummelwiesse). Zij heeft het leven geschonken aan 4 prachtige pups, 2 blauwe reuen en 2 zwarte teven.
Het genieten van puppies en het behouden/verbeteren van ons prachtige ras gaat nooit over! Wij hopen dan ook in de toekomst weer van enkele nestjes plezier te kunnen hebben en toekomstige baasjes van deze puppies hiermee gelukkig te maken.

1994 - 2006

Puppies van Bubbles

Wij hebben volop genoten van de puppies die Bubbles ( Newborne Aardereind) ons geschonken heeft en ook van haar nageslacht: Nina (Royal Rascal Bubbles Girl Nina), Zazou (Royal Rascal Zazou of the White Home). Met deze prachtige lijn gaan wij verder.
Onze teef Cassy ( Newborne Moonlight Obsession) , waar wij grote plannen mee hadden, hebben wij onverwachts moeten laten inslapen. Wij hebben besloten niet verder te fokken met haar pups.

1991

Bubbles - 1e Royal Rascal

Op 21 april wordt onze eerste bearded collie geboren in Hoorn. Een schat van een hond!  Op haar stamboom kwam Newbourne Aardereind. Zij wordt de stammoeder van onze kennel. In juni 1993 krijgen wij onze kennelnaam. Deze moest natuurlijk wel wat chiquer klinken. En zo kwam Royal Rascal. Royal staat voor koninklijk en Rascal staat voor schelm of schoffie. Kloppend voor een Royal Rascal.

1990

Aardereind

Wij komen wonen op “Aardereind” het ouderlijk huis van Theo. Vanuit de grote stad Amersfoort in het buitengebied van Achterveld. Hier is volop ruimte om onze dromen waar te maken. Onze zoons Remco en Jorrit en hond Duuk en poes Minoes genieten ook volop van het wonen op het platteland! Een paar jaar later maakten onze dochter Sanne, onze tijdelijke pleegkinderen , de poezen en de bearded collies het genieten compleet!.

[vc_gallery type=”nivo_thumb” interval=”3″ images=”6172,6173,6174,6175,6176,6177,6178,6179″ onclick=”link_image” custom_links_target=”_self” img_size=”large”]