Loading...

Eerste contact

Royal RascalEerste contact

Nieuw nest

Rond 16 november 2016 hopen wij puppen te verwelkomen van onze Chanel  en Wilhelm!

1e contact

Door contact met ons op te nemen kunnen wij een afspraak met u maken voor een kennismakingsgesprek. Zie contactgegevens hoe wij zijn te bereiken..

Keuze Pup

U kunt uiteraard aangeven of u een reu of teef zou willen.

Bij het eerste bezoek aan de puppen kunt een 1e en een 2e keus aangeven.

Dit gaat op volgorde van aanmelding.

Op de leeftijd van 7 weken krijgen de puppen een puppytest. Zie onder “links” bij Dutchdog; hier kunt u lezen wat de puppytest inhoud. Na de puppentest kunnen wij aangeven, in overleg met u, of uw 1e keus ook uw pup wordt. Wij vinden het namelijk heel erg belangrijk dat het karakter  van de pup ook matcht met uw wens en uw situatie.

Bezoek

Zodra de puppen geboren zijn, nemen wij contact met u op. Dan maken wij een afspraak met u om het nest te komen bekijken.

Na het eerste bezoek bent u, graag na overleg, welkom om de groei en ontwikkeling van de puppen van dichtbij mee te maken.

Wij stellen het zeer op prijs wanneer u regelmatig op bezoek komt, zodat  wij elkaar goed leren kennen. Ook vinden wij het belangrijk dat u de pup goed leert kennen en omgekeerd.

Overeenkomst.

Onze puppen worden aangeboden met een koopovereenkomst.

Deze koopovereenkomst kunt u na het eerste bezoek inzien en desgewenst mee naar huis nemen.Op de dag dat de pup opgehaald wordt, wordt deze overeenkomst, eventueel met aanvullingen, door zowel de fokker als de nieuwe eigenaar ondertekend.

Support

OP ZOEK NAAR EEN LIEVE SPEELSE PUP?

#" target="_self" class="button_sc medium color" > Kom in contact